Jag tipsar

Hey everybody.
Nu har det ju varit upp och ner med uppdateringen eftersom jag har varit så himla sjuk, är dock överlycklig över att min sjukdom har släppt ( otroligt !! den varade i 2 dagar bara)
Just nu ska jag gå upp och fixa mig och sådär. Om en liten stund ska bästa vän Nur komma hit. Vi ska blandannat fota och titta på filmer ( LÄSKIGA BTW )

Det var längesen jag tipsade er om någonting , så jag tänkte göra det nu !

Pepsodent white now, en jätte bra tandkräm som ger vitare tänder och ett ljusare leende !
30 kr från närmaste livsmedelsbutik.

VARFÖÖÖÖÖÖÖÖR

Åh jag hade aldrig trott ett skönt påsklov skulle förvandlas till en oskön smärtfull lov. Ja mår ju sämre och sämre, det känns inte bra jag lovar !
Blir ja inte frisk på torsdag kommer jag inte kunna gå på tjejmässan här i karlshamn, och det hade sett fram emot jätte länge :(
Altså jag hostar inte eller något , jag hara bara ont i hela kroppen och ingen matlust..
Har bara ätit en jordgubbe idag ...
hoppas hoppas jag blir frisk !

sjuk ...

Godmorgon!
Det har varit en dålig natt för min del, jag har mått jätte dåligt (sjuk ).
Ja, jag blev sjuk helt plötsligt under natten. Jag har spytt och allt, väldigt hemskt faktiskt. Idag skulle jag igentligen vara med Nur. Men jag tror inte det blir så eftersom jag fortfarande mår dåligt, men jag kanske blir bättre lite senare mot dagen. Vi får se !


jump around on the floor

Heelloo, hemskt dålig uppdatering har det varit dessa dagar, och det beror på 2 anledningar
1. datorn har buggat till sig
2. har inte haft så mycket tid.
Men just nu sitter jag hemma hos Nur, vi har varit på stan. Jag har varit och klippt mig, jag är faktiskt nöjd. Klippte inte på längden, bara lite uppklippt. Sen har jag köpt 2 par solglasögon och leggins. Visar bild när jag kommer hem.
PUSS!

obeskrivlig kärlek

Direkt när jag såg dig började mitt hjärta slå ett dubbelslag, mina ögon smälte. Jag ville bara ta dig och pussa dig. Ditt fina leopard utseende fick mig att tro på kärkel vid första ögonKAST. Jag vill ha dig, verkligen!
VILL HA, VILL HA , VILL HA !!


Gryyyymt snygga

igår ...

Godmorgon allihopa.igår så ar jag i olofström och sen var vi  på  någonslag begravnings tjänst. En kompis farmor hade dött ...
Jag gillar faktiskt inte sånt, askyr det.. menmen.
Juste jag har också varit med mamma i stan,vi skulle boka tid hos frisören (jag ska klippa mig på måndag!!). Hann dock inte köpa någonting, men ja hittade en jätte snygg skin jacka som jag ska köpa på måndag.
Hihii 
peace out


hatar att vara hos frisören

Hejsan , kunde inte blogga något mer igår. Vår internet vägrade funka. Men vi har lyckats fixa den idag som tur.
Åhh vet ni vad .. ? jag har bestämt mig för och klippa mig, men ja ska inte klippa på längden, bara lite uppklippt. Är så himla trött på hur mitt hår ser ut just nu. Mitt hår hänger bara ner och ser tråkig ut. Jag har någon slags hål klippnings fobi, jag kan aldrig lita på frisörer mer. Sist jag var hos frisören ( 1 år sen) klippte dem as ful lugg på mig, jag såg ut som ett troll.  jag vet dock inte när jag ska klippa mig, det kanske blir idag, så vi får hoppas på att jag blir nöjd denna gången , :)


påsklov !

Yeyeye,påsklovet har börjat. En hel vecka plus måndagen, inte illa det ne.
Jag hoppas bara att det kommer vara ett härligt lov med vackert väder så att man kan utnyttia dem lediga dagarna !:D


TUC !!

Är det bara jag eller är kexen "tuc" super super god!
När jag väl äter En så kan jag inte låta bli att ta flera. De är så tunna och lagom saltade. Sen är det ju ännu bättre att det finns "tuc" med flera sorters smaker. yummiiiiiii



varför ska finnnen attackera ens panna?

har suttit och försökt logga in på min blogg i några minuter. Och jag upptäcker att det inte går. Någonting är på tok. " men för helvete har blogg.se börjat med sitt lagg nu igen " tänker jag för mig själv. Jag blir as arg och försöker ännu mer. Efter 5 minuter -----> "JAHA !! ojsan jag har visst skrivit in min gamla e-postadress"

Jaja över till det viktiga, eller jag vet inte om det är jätte viktigt för er. Men altså finns det någonting värre än en finne mitt på pannan? Jag är inte den personen som alltid får finnar, men varför ska jag just få en ful liten äcklig finne mitt på pannan där den mest är tydlig att se . Sjukt störigt, thats the way aha aha i hate it aha aha


Hårmousse från Garnier

Jag är övertygad om att hår mousse är bättre än hårspray, om man vill ha volym i håret. Hårspay är ju mer en prudukt som håller frisyren på plats länge, medans hår mousse är något man anänder innan frisyren så man får mer volym . Jag provade precis min nyköpta hårmousse från Garnier och blev väldigt nöjd med resultatet faktiskt! :)



Har inte laddat kameran, det fick bli webcam bilder ...

köpa hår mousse

Nu ska jag gå till närmaste affär och köpa hår mousse, är tillbaka snart, puss

Schooooooooool

SCHOOL TIME, sitter i skolan och jobbar med Historia. Efter detta har vi matte och sen svenska, och efter det får vi äntligen äta lunch. Sen har vi en mini rast efter maten. Sen är det dags för idrott. EFTER IDROTTEN SLUTAR VI (KL 13:00) sådär ja, nu fick ni reda på dagens skol schema !


Nasty ..

Hej hej, vill bara säga att mina naglar ser hemska ut. Jag har en dålig vana, nämligen att skrapa av nagellacket med tänderna såfort jag blir nervös,stressad,väldigt uttråkad. Ja, normala människor gör ju inte så, iallafall brukar man bita på naglarna och inte bita bort nagellack, men så fungerar inte jag tyvärr.
Så man kan ju lätt tänka sig hur mina naglar ser ut just nu :)

jätte fult, ser ut som om jag har doppat fingrarna i gräddfil eller någonting

Nu ska jag gå och måla om dem, det blir någ fransk manekyr denna gången !


chao!


Life is great if you love it

Lycka är att man kan laga mat utan att misslyckas, enligt min mening.
Mina pannkakor blev svarta, vad luktar det ? bränt ? nej ! det luktar IG om henkunskap

O N S D A G E N

Har precis kommit tillbaka från skolan, ingen bra morgon kan man säga. Jag försov mig och kom till skolan en haltimme försent, en aning Retard kände man sig då.
Skoldagen slutades med Tyska, dock gjorde vi inte så mycket. Och det var en aning bra eftersom mina batterier jag har i hjärnan tog slut där. Jajaja nog med det, nu ska jag titta på Big brother och sen ska jag äta och sova. en lat människa ? ja !

mat mat mat mat

Just nu ska jag fixa något att äta min mage kurrar och jag gissar på att maten är botningmedlet.
Sedan ska jag nog sitta och glo på tv tills jag somnar, och jag antar att jag kommer sova vid 1 eller någonting, för jag har ju sovit i 2 timmar för en stund sen ...
Aja ha det bra allesamman, pöse


Mera färg på läpparna

Jag kommer att köra med ljusrosa läppar denna veckan för och se hur det går, jag brukar aldrig ha färg på läpparna, så jag är inte van vid det kan man säga. Jag har länge använt foundation få läpparna för och få läpparna att smälta in med huden, det är snyggt men det passar inte på alla. Men nu till våren/sommaren vill man ju ha mera färger, så är det ju bara ;)



If you want more say yeey





Jag ska sova nu. Har ju ändå inget att göra, ingen underhållning eller någonting, så jag ska låta min drömmar underhålla mig i min sömn, bye Mo-the´ fu-cke-r $


Vi bytte smink, hihi

Hejhej.
Jag förtjänar ett gratulerande för överleningen från dagens SATANS HELVETES SKOL VANDRING :)
Tänk er 2 mil har jag gått. Förstår mig dock inte på dem som sprang hela den sträckan, vilken kondis man lär ha då ....
Hur som helst, jag var hemma hos malin en stund efter att vi hade kommit tillbaka till skolan (vi fick sluta när vi kom)
Vi bytte lite saker med varandra som vi inte använder, . Älskar att byta, freakin fun.
 Jag skulle igentligen lägga upp bilder från skol vandringen men mobilen har hakat upp sig. Istället får det bli en bild på vad jag fick av malin ;)

Sminkborstar

Puder och rouge

Ögonskuggor

Eyeliner och glittermaskara

Ibland kommer skolor med plågeri

åh, kan inte någon bara ta och skjuta mig så att jag dör och missar "vår vandringen" vi ska ha på skolan imorgon.
Nu tänker ni säkert varför är det så besvärligt med en trevlig vår promenad ? nejnej mina kära vänner detta är ingen trevlig vår promenad, detta är snarare ett plågeri. Vi ska nämligen gå i ca 2 mil !
Och gissa vad vi ska göra när vi har kommit till mål ? VI SKA FÅ KÄKA KORV ... OCH SEN GÅ TILLBAKA SAMMA VÄG. Herregud vilken belöning altså.
Jätte dumt att skolan gör sånt här på detta viset. Var kan man inte gå en liten promenad och ha kul, spela brännboll eller något. Då får man ju både nytta och nöja. Men att gå i 2 mil för och äta någon jävla korv med bröd... eh ne tack!
Det som gör allting mer värre är att det är regn imorgon, wihoooo... eller ? :(





en ny favorit !

Här är 1 nya låt som absolut måste få plats i minneskortet ;)



bilder från musiklaen

Här är 2 väldigt tydliga bilder från mama mia musikalen vi var på idag :)







skriver från skoldator

Hej hej !
Just nu befinner jag mig förftaranade i skolan , daa.
Jag är väldigt uttråkad, har inget att göra. Är färdig med det fysik arbetet vi skulle hålla på med så därför sitter jag i datorsalen och tråkar. Juste det, vi var på en musikalisk konsert idag. Den var väldigt bra faktiskt, det hande "Mama mia" handlingen.
Hur som helst efter skolan ska jag och Mimmi kanske gå till aulan och träna inför Skolkören som vi ska vara med i. Så är är någ hemma vid 16:00
puss och hej!


dags för fixning

Nu är ska jag fixa naglarna, kommer att måla dem vitt! super snyggt :)
Sen ska jag även fixa håret, mitt hår är ganska så risig just nu. Imorgon är det skola och jag ser fram emot att inte få någon bad hair day ( jag får nästan alltid bad haird day dagen efter jag duschat)
hejdå babes


Hannah montana och Miley cyrus

När jag var yngre kunde jag aldrig missa hannah montana på Tv. Jag älskade verkligen hannah montana, lyssnade på alla låtar hon sjöng. När ja fick min mp3 så innehöll spellistan nästan bara hannah måntana låtar och jag kan lugnt säga att jag gillar dem forfarande, ibland vill man höra på meningsfulla låtar som tillexepel denna...


Miley curus är jätte begåvad, hon började ju sin karriär med hannah montana filmerna som gav henne det stora genombrottet. Hon blev rikare, kändare och tyckte väl att hon skulle satsa på en mer vild version av sig själv ... om man tänker på hennes nya album " CANT BE TAMED "

Trädgårds arbete

Hejsan hejsan !
Har börjat dagen med ett trädgårds arbete tillsammans med mamma och pappa, tufft var det. Hatar att rensa bort löven, det tar nästan aldrig slut dock belönade jag mig själv med en sandwich glass i solen :)
Och gissa vad .. jag såg vårens första nyckelpigan för min del också!




bloggens statisken är fortfarande konstig, den visar datumet 7/4 ...
jaja, nu ska jag gå och duscha. Puss! 

åhh jag blir less på det

Bloggens statistik har hakat upp sig , and i hate it -.-


I <3 leopard

Jag älskar leopard mönstrade prylar, till och med mina skor är leopard mönstrade så varför ändra bloggens bakgrund till en leopard mönstrad bild ?



vara hemma eller gå ut ?

Denna lördagen ska spenderas hemma hade jag tänkt. Det var längesen jag hade en chill out lördag då man bara är här hemma och tar det lugnt. Det brukar vara fullt upp på lördagar. Men det kliar ändå i fötterna, jag vill ut. Det är hur fint väder som helst ute, kanns knäppt att man inte utnyttiar solen och bara degar här hemma. Äh jag vet inte vad jag ska göra, det kanske ändå blir att gå ut lite senare... Kanske :P


fan va äckligt

När ja skulle dammsuga råkade jag suga upp en av mina favoritringar som hade legat på golvet. Jag började despetat att leta i dammsugaren påse. Fy fan ! jag fortsatte och fortsatte att leta. Jag tog ut nästan 1 kilo damm och nös 5 gånger men inte fan hittade jag min ring :(

Mitt rum just nu

Då blev man äntligen färdig med möbleringen i rummet. Resultatet blev mycket bra, är faktiskt nöjd med mitt jobb som jag gjorde självständigt utan någon hjälp! :)

här är några bilder från mitt ny möblerade rum:








haha jag har inte orkat hänga upp spegeln, den väger tyvärr 40 kilo



OLALALLALA

Gissa vad jag ska ta och göra just nu ?
jag ska faktiskt.....

Jag ska nog lägga ut en bild på hur det kommer se ut efter om möbleringen, dock inte före och efter Eftersom jag inte vågar visa er hur mitt ser ut just nu ..... total katastrof :P
Jobbigaste är att man måste städa det först och dammsuga och SEN får man göra det roliga : möblera om !

Hej bloggen!

När jag kom hem från skolan hade mamma bakat kladdkaka, så jag åt upp en bit meddesamma, gott !
Skönt att med fredag, nu är slut på veckan det är dag för fredagsmyyyys

Hur många lingon finns det i världen ?

har lust att gå på bio på lördag, funderar starkt på att gå dit med någon kompis och se på " hur många lingon finns det i världen" Den verkar rolig, såg precis trailern.


"Jävla snörjävel, skojävel "

-ska du och jag gifta oss ?
-eh .. nej :)
-Gud vad du är tråkig!¨

HAHAHAH

Orange orange orange

Jag har blivit förjutst i oranga färger nu för tiden. Inte vilken orange som helst, nu menar ja en "skrigit orange" färg. Tillexempel idag på stan såg jag en hur jävla snygg orange nagellack på stan, som ja ångrar att jag inte köpte. Ska nog ta och göra det någon gång. Hur snyggt skulle inte det vara med en somrig solbränna med oranga naglar. Även oranga bikini skulle vara toppen till sommaren. Sen finns det ju andra färger som är jätte snygga på bikinis som tillexempel, blå, gul,röd och vitt.


bilder från google

humor som jag garvar åt

-MEN VAFAN RINGER DU FÖR DIN IDIOT !?
-Ja skulle bara ringa och se ifall jag fick ringa dig ..... :(


dagens köp

Då var man tillbaka från stan. Vi skulle inte köpa något speciellt därifrån mer än en riktig stor glass, men istället blev det Godis och smink .. hihi :)

Jag köpte puder, en " H&M puder " ville faktiskt testa något av deras smink så jag köpte pudret och insåg att den faktiskt var bra !




Och här är en extra bild .


Juste det gick faktiskt jätte bra för mig på SO provet, undra nu vad ja får för betyg på det ..
Aja just nu blir det inget mer än och ta det lugnt och sånt chill ;)


några ord

hejhej !
soligt och skönt väder ute, jag ska om en liten stund till stan med Malin. pusshej

what a he...........

Jag är inte den som alltid vet hur mycket klockan är , men inte fan anade jag att klockan redan var över 20:00.
Serriöst jag todde att den var ungefär 6 , allting går så fort känns det som. Ibland vill man stoppa tiden och njuta av stunden lite längre och ibland vill man bara önska sig att tiden gick fortare. Men i det här fallet skulle jag verklige vilja ha mer tid stoppa tiden så jag kan hinna göra allt jag bör göra !


vad står det på min fina fel-håll-text ? Hell ye ;)

need sleep your fucking cheep

Nu har man äntligen duschat men dock pallar jag inte torka håret som såklart är hur blött somhelst, jag känner mig väldigt pigg , och därför vill sova. När jag väl tar på mig ett par mys kläder och släcker lampan så kan man märka att jag redan har börjat drömma i min sömn, fast bara när jag är trött ..

aja ha det trevligt ,pusshej!

Dagens outfit

såhär såg dagens outfit ut !


RANDOM BUT SIMPLE




ohyeaigotthisawesomething


Tillbaka från plugget men ännu mer plugg are on the way. Jag får inte ha Ig på SO: n vilket jag hade förra gångens prov. Men innan dess ska jag byta om, äta mat och titta på tv.

måndagen närmar sitt slut

Nu blir det är sjunka in i sängen och titta på STORE BOROR på tv 11. Senare efter detta ska jag ta fram SO boken och läsa igenom några sidor , OM(!!) jag inte lyckats somna :)


wierd inlägg, men såhär tänkte jag just nu :

hmm... har suttit och funderat på varför jag ska ha engelska lektioner att prata engelska har jag ju i min vardag och sen så får jag mvg även när jag inte pluggar ju, jag vill inte skryta med detta men det känns onödigt att behöva ha engelska för det tar på min tid..skulle lätt vilja ersätta engelska lektionerna mot bild lektioner, aja struntsamma , nu jävlar ska ja njuta av min nybakade kladdkaka ! ;)


en spännande bild, noooot


Vår känsla

Jätte härligt väder ute, passade på att ta några bilder !











Riktig vår !

L A M E

Hejsan bloggen !
detta är ett inlägg från skolan. Vi ska jobba om kärkraftverket som exploderade i japan, men såklart är ju tyvärr detta inte kul alls så istället surfar jag lite hit och dit på internet och hoppas på att läraren inte märker något.
Jag bloggar mer när jag kommer hem, pusshej:)

Bilder

Här kommer några bilder från igår :





Lika som bär

Hade inte tid med bloggning igårkväll då jag iställer njöt av att känna rädslor från filmerna
the grudge, saw 6 , saw 7 tillsammans med Nur. Igentligen är the grudge inte alls läskig om man tittar noga på den vita kinesen med det svarta håret så tror man att hon har klätt ut sog till någon halloween maskerad för man ser aatt hon är målad bara ...
Men dock så är saw 6 satans äcklig, men skit bra och spännande !


jag har en fråga :

Är inte dessa 2 lika som bär ?


monstret från the grudge och min kompis Nur , haha ;)


ÄNDRADE PLANER !!!

otur hade vi då vi läste att Never say never filmen är fullbokad. Så det kommer inte bli någon bio idag *suck*
Men det kommer iallafall vara en privat hemma bio hemma hos mig tillsammans med Nur(hon kommer vid 5), vi kommer nog att se på The grudge 3. Vi är anti-skräckfilm-älskare ;D 
Nu ska jag städa mitt rum så hon inte dör av hur stökigt det är , och som mamma brukar säga när ja städar " nu när du endå är pågång kan du ta och städa garderoben" så det kommer jag också göra , duktig flicka ... host

Bio dags !

Hej bloggen !
Kl 3 börjar filmen never say never 3D med justin bieber på biografen i ronneby. Jag ska dit tillsammans med Nur vid halv 3. Haha jag har ju tidigare varit ett enormt stort fan av Justin bieber så jag tänkte se på den filmen som avslutning hihi. Nu ska jag iallafall duscha, ha det gött !

Hiss & diss


*Dagens hiss är att isabelle strömberg webb tv (isabelles.nu ) kommer sändas denna imorgon ! :D


*  Att jag nu har 2 prov att plugga inför vilket jag inte orkar med , skulle helst bara vilja slippa göra det ! :(
 

Spikig Konst

Jag scrollade ner i fokis blogg och såg ett inlägg om en spik konst som fick mig att tappa hakan, jag lovar!
Konstens tillbehör är lätt att framställa,men sicklighetehet är ju det man funderar över!


Undra hur många år det skulle ta för mig att åtminstone spika fram ett hästhuvud ... 

Har jag blivit senil eller !?

shit jag har gått runt och trott att vi fortfarande är i mars månad, men så fick ja precis reda på att det var första april ! har blivit enormt senil ..
Jag är ju en sån som aldrig missar första april skämten, och för en stund sen fick jag dåligt samvete eftersom jag inte gett någon en en riktig tuff april skämt. Så då passade jag på att lura några på msn vilket gick åt helvete ... hahah !
såhär såg det ut på ena skämtet :




Ja som ni ser så var det en very much lol´d thing :) han nöjde sig istället med att fråga vad jag hette på facebook :D



intressant var det !

Kom precis tillbaka från min sista praodag hos sjukhus tandvården. Det har varit väldigt väldigt kul och praoa där, det käns som om jag har fått ett stort intresse av att ha ett yrke inom tandvården. Det är så himla kul att hjälpa folk som behöver behandling osv för min del. Så jag är väldigt nöjd med mitt val , att praoa hos tandläkaren. Sen har jag insett hur stor fördel en prao vecka kan ge en elev samt hur man ska utnyttia veckan och lära sig sådant man inte visste om inom yrket.
Jag har ju också haft en bra personal som har verkligen förklarat och visat massor av grejer inom behandlingarna.
Idag har jag till exempel fått assistera vid operationer, vilket har varit skit kul och spännande.

Dessutom fick jag en liten tandhygiens goodiebag och lite body butter och peeling !


RSS 2.0